FESTIVAL
GASTRONÒMIC
DEL PALLARS

Com cada tardor, torna el festival gastronòmic de referència del Pallars, el CORDEVI!

 

Una aposta per posar en valor tota l’oferta agroalimentària del Pallars i els seus paisatges.

 

El festival permet viure experiències úniques per conèixer els productes locals de la mà dels millors amfitrions: els productors, elaboradors, ramaders i restauradors de casa nostra.

 

El corder i el vi en són els protagonistes indiscutibles, acompanyats d’una oferta molt més àmplia que inclou embotits, licors, cerveses, mels, safrà, vedella ecològica i productes de fleca.


Menús Km 0, experiències gastronòmiques, música en directe, visites a productors i molt més al Festival gastronòmic del Pallars!

 

 

Més informació a festivalcordevi.cat

Continguts relacionats

LA TAMPANADA de Territori Lo Podall

26-05-2024

Bikelover! Somriu que s’apropa la Tampanada 2024! La marxa BTT més important de l’any al Pallars Jussà, que recorre els corriols i els paisatges singulars i espectaculars de la Conca de Tremp.

Veure més

FIRA
PALLARS TERRA DE CORDER

4 I 5 DE MAIG

Com cada primavera, torna la Fira Pallars Terra de Corder! Una cita anual, on el corder (producte estrella del territori) té el paper protagonista! 

Veure més

COVA DELS MURICECS + COVA-CAIAC

FINS EL 15 DE MAIG

Aprofita els últims dies abans de que quedi restringit l’accés, per a descobrir una de les coves de Catalunya amb la població més gran de ratpenats (muricecs en pallarès).

Veure més
s