COVA DELS MURICECS + COVA-CAIAC

La Cova dels Muricecs torna a ser visitable!

(fins el 15 de maig i a partir del 15 d’octubre)

 

Aprofita els últims dies abans de que quedi l'accés restringit, per a descobrir una de les coves de Catalunya amb la població més gran de ratpenats (muricecs en pallarès).

 

Una cova per iniciar-se en el món de l'espeleologia; de fàcil accés, amb una gran galeria i petits túnels, ideal per a visites familiars!

 

Només visitable amb guia a través de Zenith Aventura (15€/pp mínim 4 pax)

Zenith Aventura t’ofereix una altra manera de visitar-la, amb l’activitat COVA-CAIAC, una aproximació amb caiac fins a l’entrada de la Cova dels Muricecs amb petita iniciació al món de l’espeleologia.

 

Aprendreu com era de diferent el Montsec quan i com es va originar aquesta curiosa cova, les diferents formacions geològiques que hi trobem a l’interior; estalactites, estalagmites, registres fòssils i també les antigues civilitzacions que la van habitar.

 

Un activitat on petits i grans gaudiran d’un matí diferent, esportiu, lúdic i molt interessant! (35€/pp mínim 4 pax)

 

RESERVA COVA-CAIAC AQUÍ

Related content

NIT
DE SANT JOAN

23 de juny

Celebra la nit més curta i embruixada de l'any a Terradets! Sopar i concert amb @ColorVibes.band a la terrassa de l'hotel.

To see more

LA TAMPANADA de Territori Lo Podall

26-05-2024

Bikelover! Somriu que s’apropa la Tampanada 2024! La marxa BTT més important de l’any al Pallars Jussà, que recorre els corriols i els paisatges singulars i espectaculars de la Conca de Tremp.

To see more

FIRA
PALLARS TERRA DE CORDER

4 I 5 DE MAIG

Com cada primavera, torna la Fira Pallars Terra de Corder! Una cita anual, on el corder (producte estrella del territori) té el paper protagonista! 

To see more
s