ACTIVITATS
PER AQUESTA
PASQUA

Aquesta Pasqua, la Microreserva de Terradets, n'és la protagonista!

 

Volem convidar-te a descobrir la Microreserva de la que som promotors; un espai natural situat al delta que conforma el riu Noguera Pallaresa amb l’embassament de Terradets.

A través de tres interessantíssimes activitats, exclusives per aquesta Pasqua i relacionades directament amb la Microreserva.

 

DESCOBREIX
LA MICRORESERVA
EN CAIAC

Sortida en caiac per descobrir la VIDA que amaga la microreserva de Terradets amb Renatura Pirineu.

 

Reserva la teva plaça abans del 27 de març!

TALLER
D'IL·LUSTRACIÓ
INFANTIL

Endinsa't al món de l'il·lustració i l'aquarel·la amb Ruseta Sá. Descobreix la fauna i flora de la Microreserva i plasma-la a través de l'aquarel·la.

 

Reserva la teva plaça abans del 26 de març!

INICIACIÓ
AL SKETCHING
A LA MICRORESERVA

Trobada per iniciar-se en el món del Sketching en un entorn natural únic, com és la Microreserva de Terradets.

 

Reserva la teva plaça abans del 29 de març!

Descobreix aquest espai tan singular, per a la recuperació de la població d’espècies d’ambients agrícoles que estan en regressió com la gralla i afavorir els hàbitats de les aus aquàtiques migratòries que troben en aquest espai, un punt de parada en la seva ruta.

 

Ajuda'ns a contribuir a la millora de l'estat d'aquest espai, incrementant la diversitat de flora i fauna, i la facilitat per observar-la, fent una aportació voluntària a través del portal de Gratitud Pallars.

Continguts relacionats

FIRA
PALLARS TERRA DE CORDER

4 I 5 DE MAIG

Com cada primavera, torna la Fira Pallars Terra de Corder! Una cita anual, on el corder (producte estrella del territori) té el paper protagonista! 

Veure més

TORNEIG
DE PÀDEL

DEL 29/04 AL 4/05

Arriba el bon temps i amb ell, les ganes de fer esport a l'aire lliure! Participa al torneig de pàdel que hem organitzat aquesta primavera!

Veure més

VIATGE AL CRETACI MUSEU CONCA DELLÀ

PRIMAVERA-ESTIU-TARDOR

El Museu paleontològic i arqueològic de la Conca Dellà organitza sortides, que et permetran fer un viatge en el temps per descobrir i seguir el rastre dels últims dinosaures d'europa...entre moltes d'altres activitats. 

Veure més
s