MICRORESERVA
DE TERRADETS

Som promotors de la Microreserva de Terradets un espai natural situat al delta que conforma el riu Noguera Pallaresa amb l’embassament de Terradets.

Un espai per a la recuperació de la població d’espècies d’ambients agrícoles que estan en regressió com la gralla i afavorir els hàbitats de les aus aquàtiques migratòries que troben en aquest espai, un punt de parada en la seva ruta.

 

Ajuda'ns a contribuir a la millora de l'estat d'aquest espai, incrementant la diversitat de flora i fauna, i la facilitat per observar-la, fent una aportació voluntària a través del portal de Gratitud Pallars.

El projecte Gratitud vol ajudar a retornar a la natura, al paisatge i al territori tota la felicitat que ens procuren. Gratitud vol reforçar els vincles entre les persones —locals i visitants— i els valors del territori a través de propostes de protecció de la naturalesa i de recuperació de patrimoni.

Continguts relacionats

FIRA
PALLARS TERRA DE CORDER

4 I 5 DE MAIG

Com cada primavera, torna la Fira Pallars Terra de Corder! Una cita anual, on el corder (producte estrella del territori) té el paper protagonista! 

Veure més

TORNEIG
DE PÀDEL

DEL 29/04 AL 4/05

Arriba el bon temps i amb ell, les ganes de fer esport a l'aire lliure! Participa al torneig de pàdel que hem organitzat aquesta primavera!

Veure més

VIATGE AL CRETACI MUSEU CONCA DELLÀ

PRIMAVERA-ESTIU-TARDOR

El Museu paleontològic i arqueològic de la Conca Dellà organitza sortides, que et permetran fer un viatge en el temps per descobrir i seguir el rastre dels últims dinosaures d'europa...entre moltes d'altres activitats. 

Veure més
s