LA TAMPANADA de Territori Lo Podall

Bikelover! Somriu que s’apropa la Tampanada 2024!

 

La Tampanada és la marxa BTT més important de l’any al Pallars Jussà, que recorre els corriols i els paisatges singulars i espectaculars de la Conca de Tremp, i que amb molta passió, treball i esforç l’Associació Lo Podall fa tot el possible per superar cada any les expectatives dels participants.

 

Et compartim algunes imatges perquè ho valoris i jutgis tu mateix/a! BRUTALS!

Els de Lo Podall, presentaran grans novetats que faran les delícies de tots i totes les persones que hi participin, com ara, passar per corriols inèdits, obsequi d’un fantàstic Welcome Pack, tot recuperant l’essència de les primeres edicions i molt, molt de Flow marca de la casa dels corriols del Territori Lo Podall.

 

No t’ho pensis més, inscriu-te ara i assegura’t lloc a la sortida!

A més, si vols allotjar-te a l’Hotel i gaudir dels nostres serveis, t’oferim un 15% de descompte per a tots els participants, i no només per gaudir del cap de setmana de la Tampanada, també serà vàlid per reserves fins el 31 de juliol del 2024!

 

Disposem d’espai/taller per la teva inseparable bici! Volem cuidar-la tant com et cuidem a tu!

 

Vine a descobrir el Territori més divertit!

Continguts relacionats

FIRA
PALLARS TERRA DE CORDER

4 I 5 DE MAIG

Com cada primavera, torna la Fira Pallars Terra de Corder! Una cita anual, on el corder (producte estrella del territori) té el paper protagonista! 

Veure més

COVA DELS MURICECS + COVA-CAIAC

FINS EL 15 DE MAIG

Aprofita els últims dies abans de que quedi restringit l’accés, per a descobrir una de les coves de Catalunya amb la població més gran de ratpenats (muricecs en pallarès).

Veure més

TORNEIG
DE PÀDEL

DEL 29/04 AL 4/05

Arriba el bon temps i amb ell, les ganes de fer esport a l'aire lliure! Participa al torneig de pàdel que hem organitzat aquesta primavera!

Veure més
s