VOLEM
FORMAR PART
DEL TEU NADAL

S’apropen les vacances de Nadal i a l’Hotel Terradets ho tenim tot preparat!

Volem ser el teu punt de trobada, de retrobament i de recolliment amb els teus, en unes dates on lo més important sigui poder gaudir de la família sense cap altra preocupació. 

Al Restaurant del Llac, al Bufet lliure o a la Cafeteria trobaràs l'oferta culinària que millor s'adapti. I pels dies assenyalats, com la Vetlla de Nadal, Nadal, Sant Esteve o Cap d’Any uns deliciosos menús cuinats amb la nostra passió i estima de sempre, elaborats molts d'ells amb exclusius productes de proximitat perquè la vostra experiència sigui rodona.

Dona un cop d'ull als nostres Menús de Nadal.

 

RESERVA  ARA LA TEVA HABITACIÓ

 

I per celebrar l'última nit de l'any, tenim opcions per a tothom! 

 

Un sopar al Restaurant del Llac, amb una selecció dels millors i exquisits productes per a l’ocasió.

 

Inclou; bufet lliure especial de Cap d’Any, aigua, vi, cava, 1 combinat, cotilló i música disco per acabar la nit! 70€/pax

 

Una nit de gala per degustar un deliciós i exquisit menú, i gaudir de l'actuació musical en directe de VIBRAND al Saló Santalís.

 

Inclou menú de cap d’any, aigua, vi, cava, licors, 2 combinats, cotilló, concert i ball! 140€/pax

 

Dona un cop d'ull al Menú de Cap d'Any!

 

RESERVA ARA LA NIT DE CAP D'ANY!

Continguts relacionats

FIRA
PALLARS TERRA DE CORDER

4 I 5 DE MAIG

Com cada primavera, torna la Fira Pallars Terra de Corder! Una cita anual, on el corder (producte estrella del territori) té el paper protagonista! 

Veure més

TORNEIG
DE PÀDEL

DEL 29/04 AL 4/05

Arriba el bon temps i amb ell, les ganes de fer esport a l'aire lliure! Participa al torneig de pàdel que hem organitzat aquesta primavera!

Veure més

VIATGE AL CRETACI MUSEU CONCA DELLÀ

PRIMAVERA-ESTIU-TARDOR

El Museu paleontològic i arqueològic de la Conca Dellà organitza sortides, que et permetran fer un viatge en el temps per descobrir i seguir el rastre dels últims dinosaures d'europa...entre moltes d'altres activitats. 

Veure més
s