FESTIVAL
GASTRONÒMIC
DEL PALLARS

Com cada tardor, torna el festival gastronòmic de referència del Pallars, el CORDEVI!

 

Una aposta per posar en valor tota l’oferta agroalimentària del Pallars i els seus paisatges.

 

El festival permet viure experiències úniques per conèixer els productes locals de la mà dels millors amfitrions: els productors, elaboradors, ramaders i restauradors de casa nostra.

 

El corder i el vi en són els protagonistes indiscutibles, acompanyats d’una oferta molt més àmplia que inclou embotits, licors, cerveses, mels, safrà, vedella ecològica i productes de fleca.


Menús Km 0, experiències gastronòmiques, música en directe, visites a productors i molt més al Festival gastronòmic del Pallars!

 

 

Més informació a festivalcordevi.cat

Continguts relacionats

FIRA
PALLARS TERRA DE CORDER

4 I 5 DE MAIG

Com cada primavera, torna la Fira Pallars Terra de Corder! Una cita anual, on el corder (producte estrella del territori) té el paper protagonista! 

Veure més

TORNEIG
DE PÀDEL

DEL 29/04 AL 4/05

Arriba el bon temps i amb ell, les ganes de fer esport a l'aire lliure! Participa al torneig de pàdel que hem organitzat aquesta primavera!

Veure més

VIATGE AL CRETACI MUSEU CONCA DELLÀ

PRIMAVERA-ESTIU-TARDOR

El Museu paleontològic i arqueològic de la Conca Dellà organitza sortides, que et permetran fer un viatge en el temps per descobrir i seguir el rastre dels últims dinosaures d'europa...entre moltes d'altres activitats. 

Veure més
s