Carregant...
Hotel Terradets

Un hotel per a

TOTHOM

I el nostre allotjament amb

Preu mínim garantit

Avantatges

Tot comença a...

La dècada de 1940...

Fa més de 70 anys que en Gabriel Fillat i la seva dona, la Teresa Travesset -La Padrina- van iniciar una vocació hotelera que ha perdurat fins avui de mans dels seus néts. Tot va començar amb l’antiga posada Casa Gabriel, oberta a principis de segle XX, parada i fonda de traginers, pastors i camioners. Ben aviat, se’ls va conèixer pel tracte amable, una cuina excel·lent i el paisatge del què encara gaudim avui. Amb l’arribada del tren el 1949, i amb la proximitat de les vies, l’hostal es va traslladar a l’altre costat de la carretera, lloc que encara ocupa, i va passar a anomenar-se El Parador del Lago. A mitjans de la dècada dels 50 torna a canviar de noma i a anomenar-se La Fonda del Lago.

Durant les dècades dels 60 i 70, el nombre d’habitacions va anar creixent i s’hi van construir els primers equipaments. La piscina, una de les primeres de la zona, es va inaugurar durant la Festa Major de 1971 i ben aviat es va convertir en un punt de trobada per a la gent de la comarca. L’èxit del restaurant va portar a convertir la pèrgola exterior un menjador amb vistes al llac

Mica en mica, i amb la millora dels transports i les carreteres, l’afluència de viatgers cada vegada és més gran. Per aquesta raó i per donar resposta a aquests nous viatgers, l’any 1987 es va iniciar la construcció de l’Hotel Terradets. Sis anys més tard, es va remodelar l’Hostal del llac i es va construir l’edifici que encara els connecta avui en dia.

Evolució de l'Hotel Terradets des dels seus inicis

Allà, a la muntanya...

Com arribar-hi

Des de Barcelona

Sortiu des de Barcelona per l’A-2 en direcció Lleida. Agafeu la sortida 504 de l’A-2. Seguiu per la C-53 direcció Balaguer i després C-13 fins al Km. 75.

Des de Lleida

Sortiu des de Lleida per la C12 direcció a Balaguer, continuem fins a Àger per la mateixa carretera fins a C13 direcció Tremp fins al Km. 75.

Des de Girona

Sortiu de Girona per la C66 per agafar l’AP7. Sortiu-ne per la C25 Direcció Vic, Manresa i Tàrrega. Continueu per la C53 fins a Balaguer i allà agafeu la C13 fins arribar al Km. 75

Des de Tarragona

Des de Tarragona per la T11 Reus i C14 fins a Tàrrega passant per Montblanc. Una vegada a Tàrrega direcció Balaguer per la C53 i després la C13 fins el quilòmetre 75

Coordenades GPS

42.068729,0.883417

Descarregar-les

Per a aquests dies

Us recomanem

VINE AL PALLARS VIU EL JUSSÀ

Gran diversitat de propostes per fer a la comarca, excursions gratuites i activitats a preu especial. Esperem que trobeu lo que us permeti gaudir d'una estada inovidable al Pallars Jussà.

Més informació
Caminades plenes de vida a peus del Montsec

Caminades plenes de vida a peus del Montsec

Endinsa’t al Montsec descobrint el congost de Terradets i respira natura als pobles amb encant

Més informació
Activitats recomanades

ACTIVITAT RECOMANADA: SENDERISME

Múltiples rutes per descobrir el Pallars Jussà pas a pas, per a tots els nivells

Més informació